Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Catering képes leírás - Vendéglő.tlap.hu
részletek »

Catering - Vendéglő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vendeglo.tlap.hu » Catering
Keresés
Találatok száma - 9 db
Absolutteam  Catering Party szervíz

Absolutteam Catering Party szervíz

Gasztronómiai kínálatunk olyan széles ételválasztékot tartalmaz, mely méltán vívta ki az igazi ínyencek elismerését. Ételajánlataink összeállításánál figyelembe vesszük a rendezvény jellegét és az egyéni érdekeket. Hazai, nemzetközi valamint kímélő és vegetáriánus konyhánk az ízvilágon és a változatosságon alapszik. Szakembergárdánk nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező fiatal, tehetséges, kreatív, ambiciózus emberekből áll. Konyhánk Chef- és szakácsállománya állandó szakmai tréningeken tanulja a legújabb szakmai trendeket.

Catering Art

Catering Art

Catering és party service szolgáltatásunkkal levesszük a válláról rendezvénye megszervezésének terheit. 39 budapesti és környéki remek helyszín ötlettel szolgálhatunk. Menü összeállításaink között bizonyára találsz az elképzeléseidnek megfelelőt, de ha mégsem oszd meg velünk bátran elképzeléseidet és mi megvalósítjuk. Nyugodtan feszegesd a hagyományos éttermi vendéglátás kereteit. Miért is ne tennéd teljesen egyedivé rendezvényedet. Legyen az állófogadás grillparty, koktélparty vagy malacsütés mi mindent megszervezünk számodra. Az esküvő és rendezvényszervezés terén sokéves tapasztalattal és kreatív udvarias csapattal várjuk hívásodat. A te dolgod csupán annyi hogy begyűjtsd az elégedett vendégeid dicsérő szavait.

Corvin Catering

Corvin Catering

A Corvin Catering az ITH Cégcsoport tagja. A Corvin Hotel*** csapata számos alkalommal bizonyította rátermettségét saját termeiben és külső helyszíneken is. A néhány fős kávészünettől az 500 fős gálavacsoráig, a közbeszerzési pályázatokon elnyert munkáktól a nemzetközi konferenciák cateringjéig hosszú referencia listával büszkélkedhetünk. Munkatársaink sok éve biztosítják a megbízható catering hátteret az ITH cégcsoporthoz tartozó Kult-Turist ITH rendezvényszervező cég eseményein. Az ételek minőségét és a kiszolgálás színvonalát a szálloda konyháját nyitás óta vezető Hársfai Adolf konyhafőnök és kollégái garantálják. Speciális étrendűek számára (vegetáriánus, laktózérzékeny, lisztérzékeny, cukorbeteg) is készítünk menüsorokat..

Dényi Bt

Dényi Bt

A cég vezetője Nyitrai Ivánné, közel 30 éves szerteágazó tapasztalattal rendelkezik a vendéglátás különböző területein. Főbb tevékenységi köreink: - catering szolgáltatás - rendezvényszervezés - party szervíz - büfé szolgáltatás Amennyiben felkeltette valamely szolgáltatásunk az érdeklődését, kérem keressen fel minket az elérhetőségeinken, vagy rendelje meg online..

Éden Catering

Éden Catering

Éden Catering - Jó, ... mint otthon! Célunk a törvények, a szakhatóságok és a szakma előírásainak betartása mellett, hogy a vendéglátás minden területén vezető szerepet vállaljunk. A szakmájában méltán elismert chéf vezette, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapatunk, és az alkalmazott fejlett konyhai technológiák segítségével törekszünk a gasztronómiai elvárások magas színvonalú teljesítésére, hogy az íz-látvány harmónia tökéletes legyen. Haladva a kor diktálta elvárásokkal képesek vagyunk a hagyományos magyar ételektől kezdve a mai korban 'divatosnak' számító kímélő ételeken túl, akár a legextrémebb ételkülönlegességek minőségi elkészítésére is. Törekszünk arra, hogy hagyományos menüsoraink mellett időről-időre új, és még újabb ételsorokkal álljunk elő. Kiemelt célunk, hogy minden Vendégünk számára egyértelmű legyen ÉDEN Catering = Minőség, Állandóság , hogy ha gasztronómiával kapcsolatos kérdése, igénye van, ránk mindig számíthat. A mindennapokban törekszünk arra, hogy minden Vendégünk szívesen töltse nálunk idejét, és miközben ételeinket fogyasztja, a megteremtett kellemes légkörben tartózkodva úgy érezze Jó, ... mint otthon! Szeretnénk tudatosítani minden kedves Vendégünkben, Megrendelőnkben, hogy ahol az Éden Catering a vendéglátó, oda érdemes visszatérni. Csapatunk minden tagja a Vendéget helyezi előtérbe. Azt valljuk, hogy felelősek vagyunk mindenkiért, aki a

Master Catering

Master Catering

15 éve folyamatosan, magas színvonalon szolgáljuk ki régi és új Megrendelőinket. Cégünk saját éttermeinek és konyháinak hátterével, valamint állandó személyzetével biztosítja rendezvényeink sikerét. Partnereink növekvő igényeinek megfelelve alakítottuk meg a Master Catering fogalmát, a maximalizmus, és az exkluzív vendéglátás jegyében. A komplexebb, és gördülékenyebb szolgáltatás érdekében saját hűtőautóinkkal az ország bármely pontján megoldjuk a rendezvények megvalósítását, saját eszközparkunk rendelkezésre áll több ezer fő létszámú eseményekre. A Master Catering tulajdonosa, Bedő Miklós, aki egy személyben irányítja és vezeti éttermeit, valamint rendezvényszolgálatunk üzemeltetője.

Rendezvényszervezés és catering

Rendezvényszervezés és catering

Vállaljuk csapatépítő tréningek, konferenciák, évzáró partik, üzleti összejövetelek teljes körű lebonyolítását! Minőségi szolgáltatásainkat rendezvényszervező kollégáink többéves szakmai tapasztalata garantálja! Izgalmas programokat, elegáns körülményeket vagy akár könnyed szórakozást kínálunk a megrendelő igényei szerint! Színvonalas koktélpartik, állófogadások, indoor és outdoor tréningek megbízható rendezvényszervezéssel! Fűzze szorosabbra kapcsolatát üzleti partnereivel, erősítse cége csapatát kellemes hangulatban, ünnepeljen méltó körülmények között!

Rendezvényszervezés, catering és Partyszervíz

Rendezvényszervezés, catering és Partyszervíz

Ha valami igazán különlegeset szeretne felszolgáltatni a vendégeknek, tekintse meg cateringünk ajánlatát. Konyhánk a francia, olasz és magyar gasztronómia javait egyesítve garantáltan lenyűgöző ízélményt nyújt! Ha pedig a rendezvény megszervezésében is segítségre lenne szüksége, abban is segíthetünk! Vállaljuk a rendezvény helyszínének lefoglalásától kezdve, a dekoráción át, a fény és hangtechnika intézését és akár fénykép és videó felvételt is készítünk rendezvényén! Forduljon hozzánk bizalommal, az ország egész területén vállalunk szervezést és kivitelezést!

Teljeskörű catering

Teljeskörű catering

Több mint tizenöt éve forog minden gondolatunk a rendezvényszervezés és a catering körül. Évente 280 rendezvény lebonyolításával bíznak meg minket. Büszkék vagyunk rá, hogy így is személyes kapcsolatot tudunk kialakítani ügyfeleinkkel. Már a megfelelő rendezvényhelyszín kiválasztástól segítségére leszünk. Jó kapcsolatot ápolunk számos Budapest környéki helyszínnel, így kipróbált körülmények között, a legjobb feltételek mellett tudjuk lebonyolítani az Ön igényeihez mindenben igazodó rendezvényt. Hívjon bizalommal.

Tuti menü