Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Éttermek, vendéglők képes leírás - Vendéglő.tlap.hu
részletek »

Éttermek, vendéglők - Vendéglő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vendeglo.tlap.hu » Éttermek, vendéglők
Keresés
Találatok száma - 31 db
Abszint - étterem és kávézó

Abszint - étterem és kávézó

Barátságos, otthonos kávézó-étterem. Egyszerűen elegáns, mégis közvetlen hangulatával a századforduló francia kávéházainak bohém világát idézi belső tere és az abszint fogyasztás felelevenített hagyománya. Az Abszintban eredeti francia abszintos pohárból és abszintos kanállal ízlelheti meg a misztikus italt, melytől oly sok művész kapott ihletet.

Arany Főnix Grill Étterem

Arany Főnix Grill Étterem

Az Arany Főnix Korlátlan Fogyasztás Grill és Wok Étterem egy vegyes ázsiai étterem, ahol a hagyományos japán (sokféle sushi, maki, sashimi), kínai, thai és koreai konyha jellegzetességei egyaránt megtalálhatóak. Éttermünk svédasztalos rendszerben működik, meleg készételek, grillételek (többféle húsból, így halak, polip, tintahal, garnélák, fejes királyrák, kagyló; grillzöldségek) 11 féle választható szósszal, saláták, gyümölcsök, desszertek, fagylaltok közül lehet válogatni, emellett tradicionális kínai teáink külön élménnyel kecsegtetnek.

Aranyszarvas Fogadó - Győr

Aranyszarvas Fogadó - Győr

Az Arany Szarvas Fogadó Győr történelmi városközpontjában, a Rába folyó partján, a Püspökvárral szemben, a Radó- szigeten a város Gyógy- és Wellness termálfürdőjétől 50 m- re található. A fogadóhoz tartozó étterem stílusában a középkori kalózvilágot és a Pub-os jelleget tükrözi. Ételajánlataink a különleges ízeket kedvelők, az ínyencek számára is bőséges választékot kínálnak. Különtermünk 90 fő befogadását teszi lehetővé. Konferenciák, üzleti találkozók, esküvők, rendezvények lebonyolítására vehető igénybe.

Budapesti éttermek

Budapesti éttermek

Budapest legjobb éttermeinek találkozóhelye - független éttermi portál. Budapesten található éttermek, vendéglők, pub-ok, nemzeti éttermek ( kínai, olasz, görög, török éttermek) rövid ismertetője, elérhetősége. Hírek, cikkek, érdekességek a gasztronómia világából. Ingyenes hirdetési lehetőség budapesti vendéglők, éttermek számára.

Bugi Étterem és Pizzéria Balatonlelle

Bugi Étterem és Pizzéria Balatonlelle

Nálunk mindig otthon érezheti magát, kellemes, nyugodt környezetben kínálunk ízletes ételeket és különböző italokat. Akár családi akár üzleti beszélgetésekre ideális, ünnepi rendezvényeket is szívesen vállalunk. Kínálatunk mindig friss és változatos ételeket tartalmaz, aktuális ajánlatainkért böngéssze weboldalunkat vagy térjen be hozzánk. Legfontosabb célunk, a magas színvonalú vendéglátás, a tartalmas étel elkészítésétől a hozzáértő felszolgálásig, és mind rendkívül kedvező áron. Éttermünk akár 120 férőhelyes rendezvények lebonyolítására is alkalmas. Jöjjön el családjával, rokonaival, barátaival. Esküvőket, születésnapokat is vállalunk. Várjuk szeretettel éttermünkbe! (Éttermünkkel azonos területen, található egy Non-Stop Grill üzlethelyiség, melyben internetelérhetőség, valamint nyerőgépek is találhatóak.)

Club88 étterem és grillterasz Zuglóban!

Club88 étterem és grillterasz Zuglóban!

Zugló szívében várjuk vendégeinket a Club88 étteremben. Családi, céges, és egyéb rendezvények. Grillterasz télen, nyáron, biliárd terem, színvonalas ételek. Budapest bármely pontjáról 30 perc alatt juthat el hozzánk, és üzleti eseményeit akár zártkörűen is bonyolíthatja. A club ideális helyszíne kötetlen hangulatú off-site meetingek, üzleti vacsorával egybekötött partnertalálkozók részére is. Születésnapok, osztálytalálkozók, legény- és leánybúcsúk, esküvők ideális helyszíne. Jöjjön el, tegyen próbára minket. Nem fog csalódni!

Corso Restaurant

Corso Restaurant

Egy étterem ahova 'csak úgy' lehetetlen betérni. A Corso. Mert hát az egyszerű utcai sétáló nem feltétlenül kutatja végig a Várkerület minden udvarát. Márpedig, ha éhes, és szereti a finomságokat, akkor a Corsot feltétlenül meg kell találnia. Igaz, ezt beléptünkkor nem sejthettük. Érkezik a pincér is, aki az asztalunkhoz kísér. A rendkívül fiatal, de láthatóan igen profi módon felkészített, lelkes és udvarias felszolgálónk elénk teszi az étlapot, mi pedig nagy gondba kerülünk. Nem tudunk választani. Természetesen a bőség zavara miatt. Nem szokásunk hosszasabban elidőzni az étlap elemzésén, de ezuttal érdemes. Rendkívüli hozzaértés jellemzi az összeállítóit. Bőséges a választék, nem hiányoznak a 2002-es év ajánlatai, ezekhez kulturált, szellemes, de nem kérkedő magyarázatokat fűznek, és az árak sem ostromolják az egeket. Ott az előe odakészített borlap, desszertlap -megint csak külön, mint az elegáns nyugat- európai éttermek többségében-, nem utólsósorban a gyermek étlap, benne az ételek felsorolása mellett többek között labirintus játék (bizony, bele lehet rajzolni, legfeljebb kicserélik utána). Nyitva tartás: Hétfő - Szombat : 11 - 22 Vasárnap : 11 - 16

Dunacorso Étterem

Dunacorso Étterem

A Dunacorso Étterem a budapesti Belváros szívében, a város leglátványosabb sétányán, a pesti Duna-korzón található. Ez a sétálóutca, melyet maga a Duna kínált fel a városnak, különleges atmoszférájú hely. Márai Sándor 1937-ben így jellemezte: 'Mi ez a Dunakorzó?' Egyelőre egy tucat kávéház, zenével, szép nőkkel, városias közönséggel, teraszokkal, s a hozzávaló csodálatos távlattal, a Várral, a Gellérthegy és a hidak látképével. Mégis mindezen túl, valami, amihez fogható ebben az összeállításban nincs sehol a világon. Ez a pesti kirakat, amely csillog és lebeg - mintha a Duna lebegtetné! - s egyszerre világváros és strand, egyszerre szalon és kikötő...' Napjaink Duna-korzója semmit sem veszített egykori varázsából - tavasztól őszig sétálók, bámészkodók, turisták élvezik itt önfeledten a város gyönyörű panorámáját. A Dunacorso Étteremnek az az 1871-ben felépült, négyemeletes, neoreneszánsz stílusú Thonet-udvar ad helyet, mely mára a Világörökség részeként védett műemlék lett. A Szkalnitzky Antal és ifj. Koch Henrik tervezte egykori bérpalota az egyetlen épület, mely a régi híres Duna-parti szállodasor épületegyütteséből napjainkra fennmaradt.

Fehér Páva Étterem

Fehér Páva Étterem

Az épület mútja 1839-ig nyúlik vissza, akkor született ez a kincs a belváros szívében, Fehér Páva Fogadó néven. Kasselik Ferenc terve alapján, a Mágnás Fertály tőszomszédságába épült, mely jelenleg Ferencváros legrégebbi klasszicista műemléke. A reformkor ételkülönlegességeit sajátították el a ház híres szakácsai, és tették elismertté az 1800-as évek második felében. Vásároknak, versenyeknek adott otthont a fogadó, sok ember fordult meg itt. A háborúk után újabb és újabb tulajdonosai voltak az épületnek, de akkor már nem fogadóként, hanem lakóházként üzemeltették egészen mostanáig. Ezt a majdnem feledésbe merült kincset élesztette újra Madari Gyula igazgató úr és megalkuvást nem ismerve hozzálátott, hogy az épület újra régi fényében tündököljön. Nem titkolt célja, hogy visszaállítsa az épület régi hírét és a lehet, tovább öregbítse azt, és méltó legyen a nagynevű lakók (Arany János, Szász Károly) hagyatékához. Az étlap összeállításánál fontos szempont volt, hogy a korabeli ételek receptúrája illeszkedjen a jelenkor ízlésvilágához, hiszen az elmúlt több, mint 150 év alatt rengeteg hatás érte a magyar konyhát.

Hirdetés
Földes Józsi Konyhája

Földes Józsi Konyhája

Földes Józsi Konyhája egy sziget a tradicionális éttermek között, amely nem kifőzde és nem menza, hanem egy hely ahol enni kell. A naponta megújuló étlapon szereplő ételek megrendelhetők, és akár elvihetők. Földes Józsi Konyhájában ebédelni lehet. Jóízűen, olcsón, és jóízűt, akár vállalati rendezvényeknek is. Földes József azonban soha nem akart igazán szakítani az úgynevezett tradicionális vendéggel - neki mindig kellett egy olyan tér, ahol nap-napi közvetlen, hagyományos kapcsolatot élvezhet kosztosaival. Ezzel a szándékkal nyitotta meg 2007 februárjában az éttermét, jobban mondva étkezőhelyét. Mert Földes Józsi konyhája egy étkezőhely. A mi elképzeléseink szerint az étkezőhely egy olyan étterem, amely nem kifőzde, nem menza, de nem is damasztszalvétás, furfangos kulináris csodákkal és még csodálnivalóbb árakkal ültet asztalához. Itt enni kell. Az étkezőhelyünk étlapja gazdag, de nem flancoló. Az ételkínálatot házias, tradicionális magyar ételek alkotják, de természetesen a nemzetközi konyha kedvelői is mindig találhatnak kedvükre valót. Van állandó szereplője az étlapnak és van naponta változó.

Főzelékfaló

Főzelékfaló

Napjainkban a Főzelékfaló ételbár védett neve alatt, a cégtulajdonos olyan szakemberekkel állítatja össze és készítteti el, az éttermek napi kínálatát, akik egyaránt jártasak a tradicionális és nemzetközi konyhák ízeiben és területén. A főzelékek receptjeit, a cégtulajdonos nagymamája által továbbadott házias ötletek, tapasztalatok alapján fejlesztették a mai gyorséttermi igények nagyobb mennyiségű vendéglátására. A jellemző fűszerkeverékei, a főzelékek, a házias ételek, desszertek receptjei titkosak és védettek, ezáltal ezt a sajátos, különleges ízvilágot sehol máshol nem élvezhetik a vendégek, kizárólag a Főzelékfaló üzletekben.

Halásztanya balatoni étterem

Halásztanya balatoni étterem

A balatoni Alsóörsön található Halásztanya étteremben hamisítatlan hazai ízeket kínálnak, lehetőség szerint felhasználva a Balaton régióra jellemző alapanyagokat, ezért minden vendéget, úgy várnak és fogadnak, mintha évek óta visszajárna hozzájuk. Ezért van az, hogy az étterem nem csak ételeket kínál, hanem élményt egy szelet hagyománnyal, gasztronómiát egy csipetnyi kultúrával, újdonságokat kellő kreativitással és törődést némi odafigyeléssel, hogy aki étterembe jár ne csak ételeket kapjon, hanem igazi élményeket.

Haxen Király Étterem

Haxen Király Étterem

1893 óta fogadja vendégeit ez a tradicionális vendéglő, mely 1910-ig Teller Vilmos tulajdonában volt. Ezt követően négy évtizeden keresztül Sipos Beno és családja járt kedvében Terézváros polgárainak, melyet a falakon most is látható tabló a törzsasztalok vendégeiről is bizonyít. A vendéglő ma Budapest egyik legkedveltebb helye, ahol megfordult már a város talán összes ismert művésze, politikusa, sportolója és üzletembere. A mai siker titka a jó hangulatban, a kiváló ételekben vagy az ízletes magyar borokban rejlik? A titok megfejtése Önre vár!

Hemingway Étterem

Hemingway Étterem

A Feneketlen tó partján fekvő étterem, terasz, kávéház, klub nem véletlenül viseli a híres amerikai író, Hemingway nevét: A belsőépítészeti kialakítások az ő világát, utazásait varázsolják a romantikus fekvésű, buja, tóparti környezetbe. A fények, a gyertyás falikarok és csillárok, a kandallóban lobogó tűz az otthon barátságos melegét, vagy az afrikai tábortüzek hangulatát idézik. Éttermünkben a természetes anyagok, meleg színek, a faburkolatok dominálnak. A bútorok kényelmesek, nem hivalkodóak

Hermina étterem

Hermina étterem

Üdvözöljük az idelátogatókat! Engedjék meg, hogy röviden bemutassuk vállalkozásunkat. Vállalkozásunk családi vállalkozás, több évtizedes szakmai tapasztalattal és gyakorlattal hoztuk létre, remek munkatársak segítségével. Éttermünk 1991 óta működik sikeresen Halásztelek (a hajdan volt Hermina telep, innen ered a névválasztás) központjában, a főútvonal mellett, Budapesttől karnyújtásnyira. 1995-ben alakultunk át és fogtunk bele a jelenleg is eredményesen működő kettős tevékenységbe. A melegkonyhás éttermünk mellé saját tulajdonunkban lévő hidegkonyhai termelőüzemet hoztunk létre, party szervíz szolgáltatással. Sikerünk a szakember gárdánk hozzáértésében és saját készítésű hideg és meleg fogások házias, friss ízében rejlik.

Hubertus Fogadó és étterem

Hubertus Fogadó és étterem

A panzió Lenti város kiemelt pihenő övezetében, a zalai dombság részeként, a város szőlőhegyén található ahol a zalai panoráma, a friss levegő, családias hangulat biztosítja hogy a pihenés, felüdülés, kikapcsolódás teljes legyen. Lenti város a gyógyfürdő és piaca révén népszerű a turisták körében. A gyógyfürdő tőlünk kb. 2 km amit kerékpárral, autóval vagy akár gyalogosan ( könnyű séta ) is megközelíthetünk. Hetés, Őrség, Göcsej tájegységekből mutat ízelítőt a Kerka Völgye. Ideális hely a túrázóknak Kiépített kerékpárutak, jelölt túraútvonalak várják a gyalogos, kerékpáros, autós túrázókat. Az erdei kisvasút megér egy utat! Nálunk található Magyarország leghosszabb erdei kisvasútja, 32 km hosszú. A panzióhoz közeli, szomszédos erdő kiváló helyszín a gombatúrákra, barangolásokra. Vendégeink számára szívesen adunk tippeket, nyújtunk túraajánlatot vagy akár szervezünk fél- vagy egész napos kirándulást.

Hullam Vendéglő - A Hangulatos Dunaparti Étterem!

Hullam Vendéglő - A Hangulatos Dunaparti Étterem!

Legyen bármilyen hangulata, mi várjuk Önt! Mintegy hatvan éve, az akkori Hullám Csárda a maihoz hasonló rangos és közkedvelt vendéglő volt. A nyolcvanas években már csak főtt debrecenit, forralt bort és sört kínált az idelátogató, a Duna partját kedvelő kirándulóknak és nyaralóknak. Rólunk írták - Figyelő 2008.09.25. A mai Hullám Vendéglő a kialakulóban lévő budapesti Lidón a klasszikus konyhát reprezentáló vendéglő hagyományát kívánja feléleszteni. Egyszerre igyekszik kiszolgálni a kényes ízlésű ínyenceket és a sétálgató, kiránduló, nyaraló közönség igényeit. Tekintse meg galériánkat! A Duna parti sétány hangulatos része a vendéglő kerthelyisége, és a csaknem száz vendéget befogadó étterem és söröző, amely kellemes családi, vagy üzleti ebédeken és vacsorákon túl alkalmas esküvők és partik lebonyolítására is.

Tuti menü