Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kifőzde (Budapest) képes leírás - Vendéglő.tlap.hu
részletek »

Kifőzde (Budapest) - Vendéglő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vendeglo.tlap.hu » Kifőzde (Budapest)
Keresés
Találatok száma - 5 db
Ágika Kifőzde

Ágika Kifőzde

Finom ételek Ágika kifőzdéjében! Friss finom házias ételek finom ízek zamatos kaják. Kérlek hívj, rendelj és mi tüstént szállítjuk a kedves megrendelésedet. Kérlek hívj bátran, ne diétázz enni kell...

Kaja Tanya

Kaja Tanya

Cégünk 5 évig üzemelt a XX. Vágóhíd u. 44. sz. alatt, mint önkiszolgáló étterem /Kifőzde/, majd Csepeli kitérő után 2010. június 23-án megnyitottuk új üzletünket a XX. Jókai Mór u. 87. sz. alatt (volt Balaton étterem). A napi menü mellett 15-18 féle meleg étel: főzelék, sültek, levesek, tészták, frissen sültek, rakottak, saláták, sütemények, desszertek kaphatók. Reggeli ételek. A naponta változó kínálatot a házias ízek jellemzik. Az ételek önkiszolgáló rendszerben helyben, illetve elvitelre, esetleg kiszállítva fogyaszthatók. Üzletpolitikánk: Bő, változatos kínálat, olcsó ár! Vállaljuk 40 főig bármiféle rendezvény lebonyolítását (eljegyzés, esküvő, vállalati rendezvény, névnap, születésnap). Minden új vendégünk ingyen kávét kap ajándékba. Szeretettel várjuk Önt- Önöket!

Keleti éttermek -  Hathi indiai kifőzde

Keleti éttermek - Hathi indiai kifőzde

Amennyiben olyan éttermet talál adatbázisunkban ami már megszűnt, kérjük jelezze részünkre! A weboldal azért jött létre, hogy megjelenési lehetőséget biztosítson, a magyarországi távol-keleti éttermeknek,az érdeklődők megismerhessék, és egyszerűen kereshessenek a számukra megfelelő, éttermek között. Kérünk, hogy tapasztalataidat, véleményedet a lappal kapcsolatban oszd meg velünk!

New York Deli - Amerikai - Magyar Gyorsétterem

New York Deli - Amerikai - Magyar Gyorsétterem

Számos más gyorsétkeztetés mellett mint a McDonnalds, Kentucky, Pizza és Hamburger mellett olyan ételspecialitást dolgoztunk a bbq világából, amely a texasi South Caroline-i, Miami, és New York ételspecialitásából állítottunk össze. Szendvicseink közül nagyon híres a Philadelfiai Steak Szendvics amely különleges recept szerint készül, nem hazai nyersanygból, valamint a nagyon híres orosz siskebab, amely kebab néven vált híressé a világ minden táján. Ízeink olyan harmóniát fognak produkálni, amely minden korosztályt és minden igényt egyformán kielégít. Áraink mérsékeltek, ezáltal versenyképes árakat tudunk produkálni, amely egy rugalmas üzleti és partneri kapcsolatot biztosíthat megrendelőinknek hosszú távon. Szeretnénk gyorsan, pontosan, partnereinket kiszolgálni és egy olyan nevet kialakítani a piacon, amely minőségként fog feltüntetni minket a többi hazai piacon lévő nagyobb cégek mellett. Reméljük és hisszük, hogy figyelemmel követik ételkülönlegességeinket, és véleményeikkel segítik munkánkat, amelyben mindig mindenkor rendelkezésükre állunk. Köszönjük figyelmüket, várjuk véleményeiket, ételeinkhez jó szórakozást és jó étvágyat kívánunk. Ne feledjék, amely egy nagyon híres közmondás: If it looks good, just eat that. Ami magyarul annyit jelent, ami jól néz ki, kóstold meg.

Rákóczi étterem és kifőzde

Rákóczi étterem és kifőzde

A Főváros VIII. kerületében, a Rákóczi tér szélén található, a Rákóczi étterem-kifőzde. Az éttermi és Parti-Szerviz szolgáltatásai mellett, a belső kialakítás 36 személy részére biztosít kellemes, jó társasági atmoszférát. A megrendelőkívánságára ízlésének megfelelő, színvonalas menüsort szervezünk. A csoportok számára kínálatunkat és árainkat minden esetben, széles választékban a megrendelő igénye, elvárása szerint alakítjuk. Az étterem a magyar és a mexikói konyha remekeit kínálja, különös hangsúlyt fordítunk a korszerű táplálkozással kapcsolatos előírások betartására. Vegetáriánus ételeink, a magyar és a mexikói specialitások között is egyaránt megtalálható.

Tuti menü