Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kifőzde (Vidék) képes leírás - Vendéglő.tlap.hu
részletek »

Kifőzde (Vidék) - Vendéglő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vendeglo.tlap.hu » Kifőzde (Vidék)
Keresés
Találatok száma - 5 db
Aranyfazék kifőzde Szeged

Aranyfazék kifőzde Szeged

Előfizetéses ebéd megrendelhető házhozszállítással (780,- Ft/adag), vagy elvitelre (720 Ft,-/adag). Konyhánk ételei változatosak, ízletesek és bőségesek 1989. óta. Vállaljuk állófogadások, céges rendezvények, ballagások, családi rendezvények színvonalas lebonyolítását ebéd vagy vacsoraszállítását. Igény szerint eldobható edényben is rendelhető. A Kifőzde megtalálható Szegeden az Ősz u. 13. sz. alatt. Tel.: 0630/439-6011. Étkezési utalványt elfogadunk! Minőségbiztosítási rendszerünk ( HACCP ) minden előírásnak megfelel. Tiszteljen meg bennünket bizalmával és legyen a vendégünk.

Harap-Lak

Harap-Lak

Vállaljuk céges, családi, baráti rendezvények lebonyolítását, étellel-itallal való ellátását, akár külső helyszínen is. A mediterrán stílusban berendezett Harap-Lak Ételbár ∓Salátabár Tatán a Piac téren, a Meridián üzletházban található. Bőséges ételválasztékunkban a gyorséttermi ételeken és salátákon át a frissensültekig mindenki megtalálhatja a kedvére való fogásokat. Folyamatosan frissülő ajánlatokkal és napi menüvel szeretnénk megízesíteni a környéken lakók és dolgozók mindennapjait és maradandó élményt szerezni az idelátogató vendégeknek. Hangulatos, klimatizált környezetben, tavasztól őszig kényelmes terasszal, hosszú nyitva tartással várjuk kedves vendégeinket.

Házias kifőzde

Házias kifőzde

Házias kifőzde Taksony. Jöjjön rendeljen érezze az ízeket! Hideg és melegtálakra egyaránt felveszünk rendeléseket. Elfogadunk étkezési utalványokat is. Kiszállítás: Taksony, Dunaharaszti, Dunavarsány, Szigethalom, Szigetszentmiklós: 1.500,-Ft felett ingyenes

Lecsóház

Lecsóház

Lecsóház kiemelt szerepet fordít az ételválaszték kínálatára, a magas színvonalú étel alapanyag kiválasztására, a piacképes ár kialakítására, a pontos és megbízható szállításokra, valamint az új piaci kihívásokra történő megfelelésre.

Pipitér falatozó Szeged

Pipitér falatozó Szeged

Pipitér falatozó szegeden.Nagyon olcsó nagyon finom én mindíg csak a pipitérnél eszem iszom!

Tuti menü