Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rendezvényszervezés (Party service) képes leírás - Vendéglő.tlap.hu
részletek »

Rendezvényszervezés (Party service) - Vendéglő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vendeglo.tlap.hu » Rendezvényszervezés (Party service)
Keresés
Találatok száma - 21 db
Ágota rendezvényszervezés

Ágota rendezvényszervezés

Az elmúlt évek során nagy tapasztalatra tettünk szert az esküvő és rendezvényszervezés terén. Ennek köszönhetően csakis megbízható szolgáltatókkal dolgozunk együtt akik az évek során bizonyították rátermettségüket. Ha ránk bízza rendezvényét a sikerben biztos lehet. Az esküvő vagy más rendezvény pontos forgatókönyv szerint bonyolódik, ami természetesen minden apró részletében előre egyeztetünk a kedves megrendelővel. A dekoráció kiválasztásában és kivitelezésében is az Ön segítségére leszünk.További részletekért kérjük látogasson el weboldalunkra.

Best Of Party Service

Best Of Party Service

A Best Of Party Service immár 1999 óta van jelen a szórakoztató zenei szolgáltatások piacán. Célunk, hogy magas szintű szolgáltatást nyújtsunk minden eseményen, kézben tartva az összes kiegészítő feladatot a legkedvezőbb költségek mellett. Legyen szó céges karácsonyi party-ról, csapatépítő vagy családi rendezvényről, fiatal és dinamikus csapatunk a legkorszerűbb technikával és magas szaktudással áll az Ön rendelkezésére. Szolgáltatásaink közé tartozik még: technika bérlés, dj és karaoke műsor, műsorvezetés.

Bonus Party Service

Bonus Party Service

A Bonus Party Service a Budapest Business Journal kimutatásai szerint a kitelepüléses rendezvényszervezési piac vezető vállalkozásainak egyike. Az alapítás óta, kivétel nélkül, minden esztendőben előkelő helyet vívtunk ki - e tekintélyes szaklap által rangsorolt - tíz, vezető rendezvényszervező, és három vezető party service cég között. A Bonus stílus-paletta - valamennyi érzékszervre ható, egyedülálló élményt nyújtó, komplex szolgáltatás - unikumnak számít a hasonló szolgáltatást nyújtó, magyarországi cégek között. Számos exkluzív, budapesti, és vidéki helyszínnel szerződéses viszonyban állunk, így megrendelőinknek, helyszínek tekintetében is, alkalomhoz illő, széles választékot tudunk biztosítani. A Bonus Party Service, a MaReSz üzleti rendezvények tagozat vezetője, a Party Service Szövetség alapító tagja, ezzel felelős rész vállalva a szakma színvonalának folyamatos fejlesztésében. A cég gasztronómiai hozzáértését a Védnöki Tábla is fémjelzi. Tevékenységének teljes folyamatát 2003. szeptember 1-től a szigorúan ellenőrzött és szabályozott ISO 9001:2001 tanúsítás szerint, valamint HACCP minősítésnek megfelelően végzi.

Buborék Party Kft

Buborék Party Kft

Cégünk munkatársai nem csak a szervezői oldalról, hanem a szolgáltatói és a média oldaláról is jól ismerik a rendezvényeket, így az átlagosnál mélyebb rálátással és sokrétűbb tapasztalattal rendelkeznek. Kollégáink szakmai múltja a rendezvényszervezés mellett a zeneipar, a több ezer fős koncertszervezés, a zenekari menedzsment és marketing menedzsment területére nyúlnak vissza. Munkánk a tervezéstől a kivitelezésig, lebonyolításig és az utólagos kiértékelésig tart: tevékenységünk minden apró részletre és minden felmerülő igény teljesítésére kiterjed (kreatív ötletek, dekoráció, catering, hostessek, fellépők, produkciók, különleges helyszínek felkutatása......stb). Minden egyes projektünket 'saját gyermekünknek' tekintünk, ezért is fontos számunkra a rendezvény visszhangja, hatása, utóélete és ennek értékelése is. Hiszünk az élmény elsöprő erejében! Hitvallásunk, hogy egy-egy jól sikerült esemény a legközvetlenebb és legmélyebb hatását kiváltó kommunikációs eszköz az ügyfél kezében. Profilunk: - Céges / protokolláris rendezvények / konferenciák - Csapatépítő tréningek - Gyermekprogramok széles választéka, Mikulás műsorok - Családi napok - Áruházi rendezvények - Klub rendezvények - Esküvő, leánybúcsú, legénybúcsú - Igény szerint a rendezvényhez kapcsolódó PR és marketing tevékenység

Büfékocsi, mobilfaház

Büfékocsi, mobilfaház

Büfékocsi, mobilfaház, utánfutó gyártás, egyedi elképzelések tervezése és kivitelezése garanciával. Termékeink többféle méretben kaphatóak (2-4m). A büfékocsik bármilyen belső és külső eszközökkel felszerelhetőek, céges lógok elhelyezése és legyártása is. Grillsütő, kürtöskalács, olajsütő, fagylalt hűtő, italhűtő, lángossütő, hotdog árusító hely.

Céges rendezvényszervezés Budapest

Céges rendezvényszervezés Budapest

Céges rendezvényszervezés Budapesten A Határok Nélkül Iroda több éve színvonalas nemzetközi rendezvényszervező Budapest területén, kiállításokat, konferenciákat valósít meg magyarországi cégek számára. Magyarországon és Kelet-Európa országaiban egyaránt ismert. 2000-ben elnyerte a Magyarország legsikeresebb vállalkozása díjat. A pozitív visszajelzések, a konkrét kapcsolatok kialakulása az eddigi rendezvényszervezéseink sikerét igazolják. A Határok Nélkül Iroda elsődleges feladatának tartja partnerei magas színvonalon történő kiszolgálását, piacra jutásuk elősegítését a legmegfelelőbb esemény megvalósításával. Bármely céges rendezvényszervezés Budapest egész területén ebben a szellemben valósul meg. Rendezvényszervezés A rendezvényszervezésben cégünket a fiatalos dinamizmus teszi kimagaslóvá. Szakértőink munkája eredményezi, hogy szolgáltatásunkat a megbízhatóság, magas színvonal, folyamatos megújulás, színes ötletek, meglepetések jellemzik. Célunk a rugalmasság és a minőség megőrzése, valamint partnereink maximális kiszolgálása. Kiállításszervezés Nem zetközi szakmai kiállítások teljes körű szervezésén keresztül járulunk hozzá évek óta a magyar cégek, termékek és szolgáltatások

Csapatépítő tréning, rendezvényszervezés, családi nap

Csapatépítő tréning, rendezvényszervezés, családi nap

Cégünk fő tevékenysége a magas színvonalú, profi rendezvényszervezés Budapesten és az ország egész területén. Nagyon sok okból szervezhetünk rendezvényeket, kezdve a szakmai tanfolyamokkal, bemutatókkal, a konferenciákon, szimpóziumokon át a partnertalálkozókig, családi napokig, csapatépítő tréningekig. Abban viszont minden rendezvény azonos, hogy igen körültekintő szervezést, nagy odafigyelést és szakmai munkát követelnek.

Esküvő és rendezvényszervezés magasfokon

Esküvő és rendezvényszervezés magasfokon

Az esküvőd soha meg ismételhető különleges alkalom és te még nagy valószínűséggel nem szerveztél ilyet így elég nagy a hiba lehetőség és itt sajnos senki sem tapsol vissza ráadásra ha valami nem sikerül úgy ahogyan megálmodtad. Az esküvő és rendezvényszervezésben az elmúlt évek során igen sok tapasztalattal lettünk gazdagabbak és a hibákat már a keletkezésük előtt elkerüljük. A sokéves tapasztalattal együtt sok megbízható szolgáltató is együtt jár akikkel már számtalanszor együtt dogoztunk a rendezvényeken és mára már csakis a legjobbakkal működünk együtt. Kérlek látogass el weblapunkra és kérd ajánlatunkat.

Esküvői Limuzin Bérlés - Rendezvényekre is

Esküvői Limuzin Bérlés - Rendezvényekre is

Esküvő az életünk egyik legemlékezetesebb napja kell legyen. Esküvői limo kölcsönzés, melyhez különleges kínálatunk közül válogathat! Ez pont nem a spórolások napja! Ezt a napot a legfelejthetetlenebbé kell tenni minden részvevő, de főleg a házasulandó pár és közeli családtagjai, valamint az őket kísérő násznép számára azzal, hogy a szülői háztól az oltárig, majd az ezt követő lagziba egy minden képzeletet felülmúló esküvői limuzin szállítja őket, mely még inkább bearanyozza, az amúgy is boldog történetet, egyben örök emlék marad az esemény fotóin. Érkezzen limuzinjaink egyikével élete talán legnagyobb filmforgatására! Limuzin bérlés esküvőre. Kérje ajánlatunkat most!

Hirdetés
Exluzív rendezvényhelyszín

Exluzív rendezvényhelyszín

Egy kellemes rendezvényhelyszín után kutat? Nem tudja, hol találna a legjobb otthonra a céges party vagy a csapatépítés? Friss levegőre és izgalmas programokra vágyik, de nem szeretné a fél országon átutaztatni a kollégákat? A Waterworld Park Budapesttől 25 kilométere várja látogatóit. Nemcsak a helyszínt biztosítjuk, vállaljuk a rendezvényszervezés minden feladatát. A céges rendezvények teljes palettájával foglalkozunk a családias hangulatú gyereknapoktól az informálisabb partnertalálkozókig. Hívjon bizalommal

Ezüst pillangó

Ezüst pillangó

Üdvözöljük honlapunkon, engedje meg, hogy pár szóban bemutassuk cégünk tevékenységét. Az Ezüst Pillangó Rendezvényszervezés fő profilja a rendezvény-, party- és esküvőszervezés, de vállaljuk kis- és nagyvállalatok, magánszemélyek egyedi rendezvényeinek teljes körű lebonyolítását, Budapesten és Pest megyében. Kérjük, tekintse meg honlapunkat, amennyiben felkeltettük érdeklődését, forduljon bizalommal kollégáinkhoz.

Fody Party Service

Fody Party Service

Cégünket 1991-ben a jelenlegi tulajdonos, Fodor József alapította. Az alapelgondolás az akkoriban már egyre inkább igényelt Party Service szolgáltatásokon alapult. A cég elindult a fejlődés rögös útján , néhol megelőzva a piaci igényeket is. A megalakulást követő második évben felépült saját konyhánk és raktárunk. 2003-ban Budakeszin elkészült új irodaházunk és így igazodva a kor elvárásaihoz, ebben a modern, központi épületben 'egyesítettük erőinket'.A kezdetek óta már sok idő eltelt és sok minden megváltozott, két dolog azonban megmaradt:a lelkesedés és a szakma szeretete.Miért mi?- pontosság- rugalmasság- empátia- szakképzett dolgozók- közel két évtizedes tapasztalat- kreativitás- munkatársak folyamatos továbbképzése- meggyőző refereciák!

Grill kolbászok- kézműves hústermékek

Grill kolbászok- kézműves hústermékek

Cégünk kézműves hústermékek készítésével foglalkozik, Tata városában az autópálya mellett az EU normák szerinti műhelyt működtetünk. Főbb termékeink SERTÉS illetve MANGALICA húsból készített füstölt kolbász- és szalámifélék, valamint füstölt húsok és szalonnák. Ezen kívül megtalálhatóak főtt sonka félék, füstölt-főtt készítmények, füstölt-főtt töltelékes áruk, felvágottak, grill kolbászok és disznótoros termékek. Ezek mind saját karakterrel rendelkező, eltérő ízesítésű árufajták: csemege, enyhén csípős illetve erős fűszerezésűek. Ami közös bennük, hogy garantált minőségű, kiváló alapanyagokból készülnek.

Korona Party Service

Korona Party Service

Kérem, engedje, meg hogy bemutassuk Önnek cégünket, és szolgáltatásainkat. Csapatunk tagjai már több mint 4 éve dolgoznak együtt, de a rendezvényszervezésben több mint 10 éves tapasztalat van a hátunk mögött . Cégünk országos működési területtel rendelkezik, rendezvényeinket saját személyzettel, önálló konyhai háttérrel bonyolítjuk le az ország bármely, az Ön által megjelölt pontján. Szolgáltatásainkkal segítünk Önnek abban, hogy a jeles alkalmat, vendégei és az Ön részére is felhőtlenül gondtalanná tegyük. A Korona Party Service kreatív ötletekkel, az Ön igényeihez igazodva, személyes találkozót követően alakítja ki egyedi ajánlatát. Bízom benne, hogy oldalunk megtekintése után Önt és párját, vagy Önt és munkatársait megrendelőink között, köszönthetjük. Megtisztelő figyelmét megköszönve, tisztelettel:

KRD Rendezvény Service Kft.

KRD Rendezvény Service Kft.

A több, mint 15 szakmában eltöltött év, valamint, hogy számunkra a hangtechnika, fénytechnika és színpadtechnika szerelem, biztosíték arra, hogy kizárólag problémamentes megoldások kerülnek ki kezünk alól. Fő profilunk a céges- és magánrendezvények, koncertek technikai kiszolgálása. A kisebb eseményeket is ugyanolyan elhivatottsággal, szakértelemmel és alázattal kezeljük, mint nagyobb megrendeléseinket. Munkánkat a pontosság és az igényesség jellemzi. Az évek során több nagyobb befektetésre tettünk szert, szem előtt tartva a nyugati trendeket és megrendelői igényeket. Így jutottunk el oda, hogy ma már kizárólag saját tulajdonú technikai parkkal dolgozunk, lehetővé téve ezzel, hogy a megrendelők kedvező árakon magas színvonalú kiszolgálást kapjanak. Munkánk elismerését tükrözi, hogy rengeteg visszatérő cégnek dolgozhatunk, valamint, hogy új megrendelőink tábora évről évre növekszik. Állandó partnereink már tudják, hogy a munka nálunk nem ér véget a bontással, folyamatos kapcsolattartással segítjük az újabb rendezvények előkészítését. Reméljük, hamarosan Önt is megrendelőink között üdvözölhetjük!

KÜRT Rendezvényközpont

KÜRT Rendezvényközpont

A KÜRT Rendezvényközpont Budaörsnek és vonzáskörzetének egyik legkedveltebb és legszebb panorámájával rendelkező rendezvényhelyszíne. Páratlan környezeti adottságokkal bíró rendezvényközpontunk kellemes atmoszférájú, emlékezetes helyszín esküvők, családi összejövetelek, születésnapi partik és hasonló magánrendezvények számára. Környezeti és technikai adottságaink kivételes lehetőséget biztosítanak üzleti rendezvények magas színvonalú megrendezésére, legyenek azok kis létszámú workshopok vagy 150 fős konferenciák. A helyszínen kívül catering szolgáltatást is nyújtunk vendégeink teljes körű kiszolgálása érdekében. Vendégeink számos menüajánlat közül választhatnak, a standard ajánlatokon kívül szívesen teljesítünk egyéni kéréseket is.

Magas színvonalú rendezvényszervezés

Magas színvonalú rendezvényszervezés

Életünk legszebb pillanatai felejthetetlen számunkra. Ha Ön esküvőjét tervezi, számtalan előkészület szükséges a Nagy Naphoz. Ezt a terhet levesszük a válláról, így a fontosabb dolgokra tud koncentrálni. Segítségünkkel még boldogabb lehet a boldogító Igen. Különleges dekorációval, pompás menüsorral várjuk az odacsődülő vendégsereget, akik a finom ételek után mind a 10 ujjukat megnyalják. Nem csupán különleges ételek, hanem hagyományos ételek is helyet foglalnak az asztalon, hiszen így teljes egy igazi lagzi. Sok éves tapasztalat áll mögöttünk, így ismerjük a rendezvényszervezés minden csínját-bínját. Válassza catering party service szolgáltatásunkat, és az igényeknek megfelelve megrendezzük fogadását, legyen szó ülő- vagy állófogadásról. Ha állófogadás mellett dönt, válassza Flying Büfé szolgáltatásunkat. Falatozás közben pincérek kínálgatják a finomabbnál finomabb falatokat, és felszolgálásra kerül a ?welcome-drink? is. Forduljon hozzánk bizalommal, látogasson el honlapunkra, ahol további információkat talál!

Tuti menü